Tokens?

Hard times
12 Ogos 2014 | 04:45 | 0 comments
Okey nothing much to tell. This is my "first post", isn't it? Sebenarnya yang lelama tu saya dah delete. Ala you don't have to ask me those questions--- "Eh kenapa pulak dah padam?" "Laa, orang simpan jelah buat kenangan". Allahu, please jangan! You know right? People change, life changes, circumstances change, same for me. Semakin besar, I mean semakin kita meningkat dewasa rasanya something yang childish tu kena buang kot. Takkanlah pasal "love quarrel, love matters, family crisis" tu semua nak cerita dekat orang, kan...? I'm 18 years old. Dah cukup besar rasanya untuk tak bercerita serba-serbi sampai nak masuk toilet kena bayar limapuluhshen pun nak kecoh, kan...? Think wisely laa. Bukan nak tunjuk pandai tapi kadang-kadang manusia ni kalau kita tak terangkan bebetul, depa salah paham! Kena cakap jugak, okey like this, okey this way. Haa, macam tu baru nak paham. Chill lah, benda normal. Saya pun macam tu. Sebenarnya belajar kat U banyak beri saya pengetahuan. Yalah sebelum ni perangai macam hapee je. Bila dah jumpa macam-macam jenis manusia, baru rasa ya Allah kerdilnya aku. Sekarang dah jadi mahasiswi Uitm. Rasa macam bermimpi. Baru semalam duk belajar dalam kelas dengan kengkawan, pergi kantin dengan geng-geng *smiling*. Rindu. Ya sumpah rindu. Now, bffs pun dah belajar jauh. Dah jarang berjumpa berkumpul satu geng. Adatlah, kan...? Masing-masing bawa haluan sendiri. Mungkin kita boleh berkumpul lagi, someday, dalam bilik yang banyak tersimpan kenangan kita, mungkin? Inshaa Allah.